Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Întrebări generale

Ce este BookGoodLook?

BookGoodLook este o platformă de rezervare online pentru programări de îngrijire estetică, prin care Dvs. puteți solicita Salonul preferat în orice moment și, în cazul în care doriți, puteți să rezervați direct, online.

Cum funcționează BookGoodLook?

Simplu, pur și simplu căutați să efectuați o programare dorită pentru o anumită dată. În plus, aveți posibilitatea să rafinați căutarea prin specificarea serviciilor dorite. Acest lucru ne ajută să vă arătăm cele mai bune date care se potrivesc dorințelor Dvs. Când găsiți o dată convenabilă, puteți rezerva on-line, pe loc. Apoi veți primi o confirmare a rezervării prin e-mail.

Sunteți un portal de cupoane?

Nu! Nu suntem un portal de cupoane. Noi nu oferim și nu vindem cupoane de cumpărături. Dvs. plătiți direct salonului rezervat, iar rezervarea se face online.

Când vine BookGoodLook și în orașul meu?

Lucrăm intens să putem oferi BookGoodLook la nivel național. E cel mai simplu să vă abonați la Newsletter ul nostru, apoi vă putem ține la curent.

De ce nu sunt întotdeauna date disponibile pentru rezervare în toate saloanele?

Saloane afișează datele disponibile în funcție de disponibilitatea lor individuală. Merită astfel să verificați constant disponibilitatea pe BookGoodLook.

Știu un salon care ar dori să se alăture acestui portal!

Vă mulțumim! Vă rugăm să ne scrieți un e-mail la: info@bookgoodlook.ro, ca să putem obţine mai multe informații sau să putem intra direct în contact cu salonul respectiv.

Cum pot deveni partener al unui Salon?

Trimiteți, pur și simplu, neoficial, un e-mail în acest sens la: info@bookgoodlook.ro. Vă vom contacta imediat.

Detalii despre procedură

Ce servicii pot rezerva?

Fiecare Salon își definește un domeniu maxim de servicii pentru anumite date de programare. Acesta este serviciul/sunt serviciile care lucrează la capacitate maximă. Dvs. trebuie să solicitați doar din serviciile corespunzătoare unui anumit termen limită. Înțelegerile individuale sunt posibile și de dorit.

Cum știu că mi-am rezervat o programare la un Salon?

Salonul va primi o confirmare a rezervării prin e-mail, care conține toate informațiile necesare despre programarea efectuată.

Voi primi o confirmare după ce am rezervat?

Da, desigur. Veți primi o confirmare de rezervare cu toate informațiile necesare la adresa Dvs. de email (specificată la momentul rezervării). Dacă nu primiți niciun email, vă rugăm să verificați dosarul spam-ul. Dacă nici acolo nu aveți niciun email primit, vă rugăm să scrieți pe adresa info@bookgoodlook.ro imediat.

Pot anula o rezervare existentă?

Puteți anula o rezervare existentă, în funcție de salon, uneori chiar gratuit înainte de data programării. În confirmarea de rezervare veți găsi un link cu care vă puteți anula rezervarea rapid și ușor. În cazul în care anularea nu se efectuează, dar nu vă prezentați la rezervarea efectuată, noi va trebuie să vă excludem din viitoare rezervări - pentru motive de corectitudine față de salon.

Ce se întâmplă dacă nu reușesc să onorez programarea și ajung mai târziu?

Vă rugăm să fiți prezent la timp. În cazul unei întârzieri, este posibil ca salonul să nu vă mai poată oferi serviciile programate la data programată.

Pot trimite pe altcineva în locul meu la salon? Rezervarea este transferabilă?

Nu, rezervarea este non-transferabilă.

Cum pot fi sigur(ă) că totul funcționează?

Vă garantăm, pentru a oferi transparență totală, tot ceea ce este necesar pentru prelucrarea comenzilor. Dacă mai aveţi întrebări, atunci vă rugăm să ne contactați prin e-mail, telefon sau pe canalele noastre de mass-media sociale. Vă vom răspunde imediat.

Cum evaluez un salon?

Veți primi un email cu posibilitatea de a efectua o evaluare după programarea dumneavoastră. Acolo, puteți evalua un salon cu stele, precum și cu un text. Ne bucurăm să primim astfel de feedback-uri care vor facilita programările viitorilor vizitatori.

Se aplică vreo taxă de rezervare?

Serviciul nostru este gratuit.

Pe cine pot contacta pentru întrebări urgente?

Trimiteți un e-mail la info@bookgooodlook.ro